Exchange rates: 1 EUR = 4.69 PLN; 1 USD = 4.4 PLN [more...]
Language: polski english

* Standard profile

 


*This company has only Standard profile.
Learn more about Trusted Partner and Eurocompany

PW ASMA

[Poland]Miesiarki, ubijaczki, miesiarko-ubijaczki

MIESIARKI SPIRALNE I MIESIARKO - UBIJACZKI W swojej ofercie posiadamy miesiarki spiralne ze stałą i wyjezdną dzieżą o różnych pojemnościach, miesiarko-ubijaczki oraz ubijaczki do mas lekkich. MIESIARKI SPIRALNE Z WYJEZDNĄ DZIEŻĄ Miesiarki wykonane z mocnej malowanej proszkowo stali. Dzieża, spirala, stopa maszyny i pokrywa druciana wykonane są z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Występują w pojemnościach od 120 do 360 /400/ litrów, przy czym dodatkowo do miesiarki[...]

Details...


[Poland]Piece

Różnego rodzaju piece, między innymi: * piece wsadowe, * piece obrotowe, * piece tunelowe, * piece konwekcyjne /cukiernicze, piekarnicze, gastronomiczne/. Proponujemy Państwu piece o różnej powierzchni wypiekowej, w zależności od Państwa potrzeb i możliwości produkcyjnych. Podobnie jak wielkość pieca możemy dostosować się jeśli chodzi o rodzaj zasialania /energia elektrycznam gaz, olej/.[...]

Details...


[Poland]Zmywarki

Zmywarki do koszy piekarniczych oraz drobnych urządzeń piekarniczych /tace, rózgi, haki i inne/ o różnych wielkościach i wydajnościach. ZMYWARKI PRZELOTOWE Myjka składa się z: strefa mycia, strefa płukania. Istnieje także możliwość zainstalowania tunelu suszącego. Myjka do pojemników w zależności od potrzeb może być podgrzewana parą – typ MP lub grzałkami elektrycznymi – typ ME. Wymienione urządzenia są urządzeniami nowymi spełniającymi wymagania norm[...]

Details...


[Poland]Linie technologiczne do bułek i chleba

Urządzenie służy do produkcji bułek o niewielkiej gramaturze /np. kajzerka, bułka wrocławska, bułka koryncka itp./. W ofercie posiadamy linie do bułek zarówno dwurzędowe /o mniejszej wydajności/ jak i pięciorzędowe /o większej wydajności/. Linia produkcyjna do bułek składa się z następujących elementów: * dzielarko-zaokrąglarki, która dzieli i zaokrągla poszczególne kęsy ciasta, * garowni wstępnej – uprzednio podzielone kęsy ciasta poddawane są procesowi wstępnego[...]

Details...